BANNER PODSTR

bormax1

BORMAX

Aditivi za ulja

OPIS PROIZVODA BORMAX je posebna mješavina visoko kvalitetnih sastojaka, kao što je, između ostalog, element BOR koji štiti vaš motor i omogućuje bolje performanse. Ovaj aditiv učinkovito smanjuje potrošnju goriva i ulja, smanjuje habanje  i učestalost kvarova. Aditiv ne formira talog i ne začepljuje filtar za ulje. Primjenjuje se za sve četverotaktne motore i može se miješati sa svim sintetičkim i mineralnim uljima.

PREDNOSTI

BORMAX umanjuje trenje
Bor je iza dijamanta najtvrđi poznati element. Njegova sposobnost da formira stabilne prostorne mreže preko kovalentnih veza ga čini optimalnim partnerom vaših cilindara. Nakon dodavanja u motorno ulje, BORMAX ispravlja minimalne neravnine metala sa kojim dolazi u dodir čime se osigurava drastično smanjenje trenja na klipovima.

Umanjuje potrošnju goriva
Zbog smanjenog trenja motor vašeg vozila radi tiše i učinkovitije. Sa istim načinom vožnje može se postići znatno niža potrošnja goriva.

Poboljšava performanse motora
Osjetite poboljšanje cjelokupnih performansi vašeg vozila. Već nakon prvog dodavanja BORMAX-a vidljivo je značajno povećanje učinkovitosti.

Umanjuje potrošnju ulja
Uklanja ostatke i naslage u postojećem sustavu cirkulacije ulja. Poboljšava se sposobnost podmazivanja motornog ulja. BORMAX čak može zabrtviti minimalna curenja u sustavu cirkulacije ulja i na taj način reducirati eventualne gubitke ulja.

Umanjuje nivo buke
BORMAX omogućuje pri dugim vožnjama apsolutno tih rad motora. Redovitim korištenjem BORMAX-a se može neugodna buka motora kao što je lupanje i struganje smanjiti do neprimjetnosti.

Zaustavlja habanje
BORMAX se uvlači u najmanje neravnine metalnih dijelova sa kojima dođe u dodir. Pri tome se stvara veoma tanak sloj preko izgrebenih površina, koji može znatno reducirati oštećenja nastala uslijed jakog trenja.

Štiti okoliš
Smanjuje se emisija otrovnih ispušnih plinova. BORMAX može znatno poboljšati vrijednosti ispušnih plinova i lebdećih čestica.

Primjena: Pustite motor da radi ili vozite dok se ne postigne normalna radna temperatura od oko 80 °C. Zatim promućkajte dobro bocu BORMAX-a u trajanju od najmanje 30 sekundi. Ugasite motor. Naspite aditiv za ulje BORMAX u motor i pustite ga da radi najmanje 20 minuta.

footerlogodesigner17